Ja hi tornem a ser!

Vaig començar amb e-Scriptorium cap allà 2007. Tenia la pretensió de convertir la web "en un lloc on passar-hi tot el dia". Aleshores volia oferir informació sobre recursos literaris, fer de la web una màquina d'escriure i un lloc de trobada per a escriptors novells en llengua catalana de tot el món.

Vaig perdre molt temps en dissenyar una mena d'Assistent Creatiu de Novel·les (l'ACN), i cercar recursos per a la creació literària, ressenyes i crítiques de llibres a les quals volia que els mateixos usuaris com tu podrien contribuir. Des d'aleshores han estat moltes i molts, escriptors o no, que han intentat fer de la seva web el mateix que vaig intentar jo. Si fa no fa, tothom promet tècniques literàries, intercanvi personal amb gent que estima l'escriptura, recursos... Pinta bé, oi?

Bé, no us espanteu, no hi renuncio però he hagut d'actualitzar el programari de la web i refer tot el contingut i, ara per ara, aprofito la ben entesa per dedicar-me sobretot a la producció pròpia (que ja va sent hora). Per tant he convertit el portal de recursos en una web d'autor, o escriptor, com preferiu. Segurament acabaré per parlar de tècniques literàries i recursos, però en tot cas serà perquè necessito parlar-ne o bé perquè m'ho heu demanat. Perquè el què ara m'interessa realment és utilitzar la web com a blog propi, amb els meus articles sobre els temes que m'interessen, tant si són sobre literatura com si no, i també com a aparador dels meus projectes, publicats o per publicar.

També hi ha un Espai Literari dedicat especialment a escriptors amb els que tinc relació i un altre de lectures que em recomanen o recomano. Per tant, la web és ara una mica més personal.

Si us interessa de què parlo passeu sovint per aquí.

Add comment


Security code
Refresh